Hity sociálních sítí: ošklivo-krásný Tuna a FIFA v plamenech

Hity sociálních sítí: ošklivo-krásný Tuna a FIFA v plamenech

Janina ve vodách sociálních sítí proplouvá jako zkušená rybička a loví pro vás to nejlepší, co se tam za poslední dobu událo. Podívejte se, co uvízlo v jejích sítích tentokrát.

Tuna melts my heart

Začněme s tím nejošklivějším a zároveň nejkrásnějším. Jak se zavrhnutý pejsek stal celosvětovou internetovou celebritou! Tuna. Pejsek Chiweenie, který má dnes na Instagramu přes 886 tisíc followerů. Jeho majitelka Courtney Dasher ho před necelými čtyřmi lety našla opuštěného na farmářských tržištích v LA. A když byl Tuna rok a půl starý, Courtney mu z lásky založila Instagram. Postupně se celý internet přes Reddit, Mashable, BuzzFeed i Business Insider do tohoto psíka s neuvěřitelným předkusem zamiloval. A milovat ho nepřestává. Jeho tlamička si totiž přímo říká o meme!

Courtney svou misi naplnila – přináší lidem radost s každou novou fotografií. Nebo možná s každým tričkem, hrnečkem, kalendářem nebo psí sušenkou. Klademe si otázku – pořád jde jen o lásku k ošklivokrásnému pejskovi? Když on je prostě tak neskutečně roztomilý...

Tunameltsmyheart.com

Instagram.com/tunameltsmyheart

FIFA – Brazílie – skvělý hostitel, mizerný soupeř

Ani Neymarovy vlasy Brazílii k titulu nepomohly... Nevadí, světový pohár jako událost obřích rozměrů zavdala ke vzniku tolika memů a parodií, že i ženský z toho začaly sledovat fotbal!

Z chudáků Němců se opět stali „náckové“. Vtípky jako „Argentina did Nazi that coming” (did not see) je nepotěšily. A nepotěšil je jistě ani výskyt slova “Nazi” ve vice než třiceti tisíci tweetech. Nás ale rozhodně hodně potěšily memy a gify, které začly obíhat internet po drtivé německé výhře nad místními. 7-1, to snad ani není možné! Tenhle zápas se navíc stal nejtweetovanější událostí všech dob. 580 166 tweetů za minutu je jasný důkaz. Inu když je matryjál, to se to tvítuje, že!

A proč že je v plamenech? Koukněte na parodii!

Omlouváme se, požadovaný obsah nelze zobrazit...

A když jsme u toho World cupu a hitů sociálních sítích, nesmí chybět ani Hannibal Suarez a jeho „upadnutí zuby“ na Itala Chialliniho. Víte, že Uruguayec takto upadl už po třetí? Titulek Kanibalův hatrick nás pobavil!

Foursquare fail

Důležitá je i zpráva o tranformaci Foursquare, která naštvala asi všechny jeho uživatele. Jestli jste se ček-inovali i na zastávkách autobusu a v ordinací kožního doktora, tak vás tuplem. Přes Foursquare už se totiž nikde ne ček-inujete. K tomu nyní potřebujete aplikaci Swarm. Jenže chcete-li o místu získat nějaké informace, potřebujete zase Foursquare. A jestli si nepřejete, aby vaši přátelé věděli i kdy jste na záchodě a kdy u babičky, věnujte velkou pozornost nastavení soukromí.

Nebrečte… teď si dáme zase pár memů na zlepšení nálady!

Text: Jana Samšuková

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější